Vodoinstalater Novi Sad

Hitne intervencije na teritoriji Novog Sada dolazak u roku 30 min

vodoinstalater-hitne-intervencije

Zamena slavine

 Zamena slavine u slučaju hitne intervencije gde curi slavina ili gde slavina curi na spoju sa zidom je dostupna 24h dnevno! Zamena slavine obuhvata zamenu i popravku slavina svih modela, kao i zamenu česme i zamenu tuš baterije.

detekcija-curenja-vode

Curenje vode

Detetkcija curenja vode u zidu može predstavljati pravu noćnu moru. SOS Majstori zahvaljujući specijalizovanim aparatima poslednje generacije, veoma lako utvrđuju mesto pucanja cevi u zidu i na licu mesta rešavaju vaš problem

odgusenje-kanalizacije-beograd-hitno

Odgušenje kanalizacije

Kontrola kanalizacione instalacije. Kontrola odvoda. Zamena kanalizacionih cevi i elemenata. Odgušenje i čišćenje kanalizacionih cevi. Zamena ili popravka odvoda i odgušenje ili čišćenje odvoda. Uklanjanje blokada u kanalizaciji.

popravka-bojlera-hitne-intervencije

Popravka bojlera

Sve usluge, počev od zamene bojlera, popravki bojlera, čišćenja bojlera, zamena kazana bojlera, dostupne su vam 24h svih sedam dana u nedelji. Naš tim nudi brzo i kvalitetno rešenje kvarova.

Odgušenje kanalizacije

Kvalitetna i brza usluga odgušenja kanalizacije i odvoda podrazumeva: Kontrolu kanalizacione instalacije. Kontrolu odvoda Zamenu kanalizacionih cevi i elemenata. Odgušenje i čišćenje kanalizacionih cevi. Zamenu ili popravku odvoda i odgušenje ili čišćenje odvoda. Uklanjanje blokada u kanalizaciji.

Dežurni Vodoinstalater Novi Sad

Dežurni Vodoinstalater Novi Sad je dostupan u svako doba dana i noći NON-STOP! Nekoliko timova vodoinstalatera spremno je da odmah reaguje u slučaju hitne intervencije. Kontaktirajte SOS Majstora, dostupni smo u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Naše usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Novog Sada i okoline. Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima za održavanje.

24h / 7 dana u nedelji

Na raspolaganju 24 časa
Brzo i efikasno rešavamo sve vaše probleme
Garanciju na naš rad i kvalitet
U najkraćem mogućem roku na Vašoj adresi

Brzo i efikasno

Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Novog Sada. Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.

Zakažite intervenciju

Jedna od pogodnosti SOS Majstora Novi Sad je da možete zakazati intervenciju. Budite slobodni da nas pozovete radi zakazivanja intervencije ili kontaktirate putem kontakt formulara.

Naše usluge 24h / 7

 

♦ Vodoinstalater

♦ Električar

♦ Bravar

♦ Klima Servis

Izdvajamo neke od Intervencija SOS MAJSTORA

Kontaktirajte nas

15 + 11 =

Call Now Button