Bravar Novi Sad

Hitne intervencije na teritoriji Novog Sada dolazak u roku 30 min

deblokada-brava-hitne-intervencije

Deblokada brava

Servis, deblokada sigurnosnih brava, demontaža i montaža. Profesionalno i odgovorno radimo sve vrste bravarskih usluga po hitnom postupku na teritoriji Beograda. Ukoliko ste izgubili ključ, zaglavili se ili ne možete da otključate vrata, pozovite nas

bravar-beograd-dekodiranje-intervencije

Promena šifre brave

Ukoliko ste izgubili ključeve, ne morate da menjate bravu. Mi ćemo promeniti šifru na Vašoj bravi, prema kojoj ćemo narezati nove ključeve a stari ključevi više neće biti u mogućnosti da otključaju istu.

hitno-otvaranje-vrata

Otvaranje brava

Hitno otvaranje svih vrsta brava, popravka brava, zamena brava i cilindara, promena šifre, ugradnja H, L, I brava, otvaranje automobila, sitne kućne popravke.

zamena-cilindra-brave-hitne-intervencije

Zamena cilindara brava

Dežurni bravar u Novom Sadu vrši otvaranje, popravku i zamenu brava i cilindara različitih modela i nivoa sigurnosti

Otvaranje svih brava

Mnogi od vas su se barem jednom našli u situaciji da su zalupili vrata od stana, kuće, automobila, garaže, a da su ključevi ostali  sa unutrašnje strane vrata ili ste izgubili, polomili jedini ključ od stana koji ste imali i ne možete unutra. Mi vršimo otvaranje ili otključavanje brava bez oštećenja, u prisustvu vlasnika.

Deblokada brava u Novom Sadu 24h /7

Dežurni Bravar Novi Sad je dostupan u svako doba dana i noći NON-STOP! Nekoliko timova bravara spremno je da odmah reaguje u slučaju hitne intervencije. Kontaktirajte SOS Majstora, dostupni smo u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Naše usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Novog Sada i okoline. Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima za održavanje.

24h / 7 dana u nedelji

Na raspolaganju 24 časa
Brzo i efikasno rešavamo sve vaše probleme
Garanciju na naš rad i kvalitet
U najkraćem mogućem roku na Vašoj adresi

Brzo i efikasno

Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Novog Sada. Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.

Zakažite intervenciju

Jedna od pogodnosti SOS Majstora Novi Sad je da možete zakazati intervenciju. Budite slobodni da nas pozovete radi zakazivanja intervencije ili kontaktirate putem kontakt formulara.

Naše usluge 24h / 7

 

♦ Vodoinstalater

♦ Električar

♦ Bravar

♦ Klima Servis

Izdvajamo neke od Intervencija SOS MAJSTORA

Kontaktirajte nas

15 + 3 =

Call Now Button