Bravar Kragujevac

Hitne intervencije na teritoriji Kragujevca dolazak u roku 30 min

069/ 718150

Nas Bravar u Kragujevcu je dostupan za hitne intervencije kao i za popravke. Takodje vrsimo ugradnju novih brava na vratima kao i zamenu cilindra ili postojece brave na vratima. 

Nasa sluzba bravara je dostupna na teritoriji celog Kragujevca.

Da li vam se vec desilo da izgubite kljuceve od stana ili kuce i kako reagovati ?

Potrebno vam je samo da nađete pravog bravara koji ce po potrebi obiti vasa vrata BEZ STETE i zameniti bravu ili cilindar kako bi mogli ponovo da ih koristite. U nekim slucajevima mogu vrata ili brava da se otvore bez obijanja.

Da li ste lako nasli bravara u Kragujevcu ?

Bravara u Kragujevcu ima dosta ali ali treba naci pravog koji ce brzo reagovati i koji ce vam resiti problem bez stete i sa sto manje troskova.

Da li ste nasli kvalitetnog bravar i da li je uspeo da otvori ili popravi vasa vrata bez stete ?

Najbitnije je otvoriti ili popraviti bravu i vrata bez stete, jer ste mozda posdstanar pa ne zelite da vam vlasnik stana naplati stete na vratima.

Kako ste nasli bravara ? Da li ste kucali na internetu : bravar Kragujevac ? Ili ste ga nasli po preporuci ?

Kragujevackog bravara mozete naci naj obicnijom pretragom na guglu i ukucati Bravar Kragujevac ili bravar hitne intervencije Kgujevac pa ce vam izaci lista svih bravara koji rade u Kragujevcu. A mozete takodje da pitate komsiju ili nekog prijatelja ili cak i rodjaka koji su mozda vec bili u slicnoj situaciji pas vam oni mogu preporuciti nekog bravara u Kragujevcu. Ova druga opcija vam je sigurno najbolja jer ce te znati sta da ocekujete. Kad zovete nepoznatog bravara onda neznate.

deblokada-brava-hitne-intervencije

Deblokada brava

Servis, deblokada sigurnosnih brava, demontaža i montaža. Profesionalno i odgovorno radimo sve vrste bravarskih usluga po hitnom postupku na teritoriji Beograda. Ukoliko ste izgubili ključ, zaglavili se ili ne možete da otključate vrata, pozovite nas

bravar-beograd-dekodiranje-intervencije

Promena šifre brave

Ukoliko ste izgubili ključeve, ne morate da menjate bravu. Mi ćemo promeniti šifru na Vašoj bravi, prema kojoj ćemo narezati nove ključeve a stari ključevi više neće biti u mogućnosti da otključaju istu.

hitno-otvaranje-vrata

Otvaranje brava

Hitno otvaranje svih vrsta brava, popravka brava, zamena brava i cilindara, promena šifre, ugradnja H, L, I brava, otvaranje automobila, sitne kućne popravke.

zamena-cilindra-brave-hitne-intervencije

Zamena cilindara brava

Dežurni bravar u Beogradu vrši otvaranje, popravku i zamenu brava i cilindara različitih modela i nivoa sigurnosti

Otvaranje svih brava

Mnogi od vas su se barem jednom našli u situaciji da su zalupili vrata od stana, kuće, automobila, garaže, a da su ključevi ostali  sa unutrašnje strane vrata ili ste izgubili, polomili jedini ključ od stana koji ste imali i ne možete unutra. Mi vršimo otvaranje ili otključavanje brava bez oštećenja, u prisustvu vlasnika.

Deblokada brava u Kragujevcu 24h /7

Dežurni Bravar Kragujevac je dostupan u svako doba dana i noći NON-STOP! Nekoliko timova bravara spremno je da odmah reaguje u slučaju hitne intervencije. Kontaktirajte SOS Majstora, dostupni smo u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Naše usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Kragujevca i okoline. Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima za održavanje.

24h / 7 dana u nedelji

Na raspolaganju 24 časa
Brzo i efikasno rešavamo sve vaše probleme
Garanciju na naš rad i kvalitet
U najkraćem mogućem roku na Vašoj adresi

Brzo i efikasno

Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Kragujevca. Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.

Zakažite intervenciju

Jedna od pogodnosti SOS Majstora Kragujevac je da možete zakazati intervenciju. Budite slobodni da nas pozovete radi zakazivanja intervencije ili kontaktirate putem kontakt formulara.

Naše usluge 24h / 7

♦ Vodoinstalater

♦ Električar

♦ Bravar

♦ Klima Servis

Izdvajamo neke od Intervencija SOS MAJSTORA

Kontaktirajte nas

6 + 9 =