Električar Beograd

Hitne intervencije na teritoriji Beograda dolazak u roku 30 min

zamena-prekidaca-hitne-intervencije

Zamena prekidača

Zamena svih vrsta utičnica i utikača. Zamena svih vrsta prekidača. Zamena svih vrsta rasvete i lustera. Električar dostupan 24h dnevno.

elektricar-bojler-hitne-intervencije

Popravka bojlera

Zamena starog bojlera novim. Montaža i demontaža bojlera. Zamena neispravnog termostata u bojleru ispravnim. Zamena grejača u bojleru. Zamena celokupne elektroinstalacije u bojleru. Zamena sigurnosnog ventila bojlera.

popravka-osiguraca-instalacije

Popravke osigurača

Izvođenje nove i popravka stare elektro instalacije. Zamena i popravka elektro razvodnih ormana. Ugradnja automatskih osigurača.

elektro-usluge-beograd

Električar 24h / 7

Sve elektro usluge, počev od popravki ili ugradnji instalacija, dostupne su vam 24h svih sedam dana u nedelji. Naš tim nudi brzo i kvalitetno rešenje kvarova.

Hitne intervencije električar Beograd

Sve elektro usluge, počev od popravki ili ugradnji instalacija, dostupne su vam 24h svih sedam dana u nedelji. Naš tim nudi brzo i kvalitetno rešenje kvarova.

Električar Beograd

Dežurni Električar Beograd je dostupan u svako doba dana i noći NON-STOP! Nekoliko timova električara spremno je da odmah reaguje u slučaju hitne intervencije. Kontaktirajte SOS Majstora, dostupni smo u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Naše usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Beograda i okoline. Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima za održavanje.

24h / 7 dana u nedelji

Na raspolaganju 24 časa
Brzo i efikasno rešavamo sve vaše probleme
Garanciju na naš rad i kvalitet
U najkraćem mogućem roku na Vašoj adresi

Brzo i efikasno

Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Beograda. Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.

Zakažite intervenciju

Jedna od pogodnosti SOS Majstora Beograd je da možete zakazati intervenciju. Budite slobodni da nas pozovete radi zakazivanja intervencije ili kontaktirate putem kontakt formulara.

Naše usluge 24h / 7

 

♦ Vodoinstalater

♦ Električar

♦ Bravar

♦ Klima Servis

Izdvajamo neke od Intervencija SOS MAJSTORA

Kontaktirajte nas

10 + 8 =

Call Now Button