Klima servis Beograd

Hitne intervencije na teritoriji Beograda dolazak u roku 30 min

servis-klima-uredjaja-beograd

Servis klima uredjaja 24 h dnevno

Ukoliko imate problem sa funkcionisanjem Vašeg rashladnog klima uređaja i potrebna Vam je hitna popravka, remont. Naš tim SOS majstora stoji Vam na raspolaganju 24h dnevno

hitne-popravke-rashladnih-uredjaja

Popravke rashladnih uređaja

Hitne popravke klima uređaja, svih vrsta klima komora i čilera. Rooftopova i  toplotnih pumpi. Naš tim SOS majstora stoji Vam na raspolaganju 24h dnevno

rashladna-tehnika-hitne-intervencije

Popravke rashladne tehnike

Hitne popravke frižidera, zamrzivača, rashladnih komora i hladnjaka. Plusne i minusne multikompresorske stanice, rashladne vitrine. Popravke svih ostalih rashladnih uređaja manjih i većih kapaciteta

hitne-intervencije-klima-servis

Hitne intervencije na teritoriji Beograda

Hitne intervencije dostupne su vam 24h svih sedam dana u nedelji. Naš tim nudi brzo i kvalitetno rešenje kvarova. Posebne pogodnosti za pravna lica.

Klima servis Beograd 

Kvalitetna i brza usluga servisiranja klima uredjaja u Beogradu i okolini. Hitne intervencije i otklanjanje svih vrsta kvarova na klima uredjajima i ostaloj rashladnoj tehnici.

Dežurni Klima servis Beograd

Dežurni Klima servis Beograd je dostupan u svako doba dana i noći NON-STOP! Nekoliko timova klima servisera spremno je da odmah reaguje u slučaju hitne intervencije. Kontaktirajte SOS Majstora, dostupni smo u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Naše usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Beograda i okoline. Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima za održavanje.

24h / 7 dana u nedelji

Na raspolaganju 24 časa
Brzo i efikasno rešavamo sve vaše probleme
Garanciju na naš rad i kvalitet
U najkraćem mogućem roku na Vašoj adresi

Brzo i efikasno

Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Beograda. Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.

Zakažite intervenciju

Jedna od pogodnosti SOS Majstora Beograd je da možete zakazati intervenciju. Budite slobodni da nas pozovete radi zakazivanja intervencije ili kontaktirate putem kontakt formulara.

Naše usluge 24h / 7

 

♦ Vodoinstalater

♦ Električar

♦ Bravar

♦ Klima Servis

Izdvajamo neke od Intervencija SOS MAJSTORA

Kontaktirajte nas

8 + 15 =

Call Now Button