Vodoinstalater Beograd

Za hitne intervencije vodoinstalater Beograd dolazak u roku 30 min

Popravka Bojlera

Nas vodoinstalater moze da ivrsi popravku bojlera kao i servisiranje bojlera, po potrebi mozemo i vrsiti zamenu bojlera. Servisiranje bojlera je bitno kako ne bi doslo do zacepljenja na izlazu bojlera. Ako vam iskacu osiguraci bojlera ili vas bojler vise ne greje ili je cak krenuo da curi, vreme je da pozovete majstora Vodoinstalater Beograd

 

Hitne intervencije 

Nas vodoinstalater u Beogradu je dostupan za hitne intervencije na teritoriji celog Beograda. Za hitne intervencije kao sto su veliko curenje vode, pad bojlera ili nepoznato curenje vode sa plafona dolazimo u roku od 30 minuta.

Vodoinstalaterske usluge 

Nudimo sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Beograda, mozete nas pozvati za zamenu slavine kao za curenje vode ispod lavaboa

Odgusenje kanalizacija 

Naseg vodoinstalatera takodje mozete pozvati za otpusavanje lavaboa, otpusavanje wc solje, otpusavanje kade, bidea ili tus kabine. Raspolazemo najnovijim alatom za odgusenje kanalizacija i ostalih sanitarnih aparata kao sto su wc solje, lavabo, bide, tus kabina, kada. Ogusenje se moze biti masinsko odgusenje ili pod pritiskom.

Curenje vode

Ako ste primetili da vam curi voda ispod lavaboa ili da vam curi bojler, vreme je da pozovete majstora kako ne bih doslo do dodatnih steta u vasem stanu ili kuci. Najbitnije kadvam curi voda sa neke cevi ili bojlera je da sto pre zatvorite ventil kako bi sprecili curenje vode. 

Zamena slavine i zamena ventila

Ako vam je potrebna zamena slavine, zamena baterije ili zamena ventila mozete nas pozvati i poslacemo vam majstora u sto kracem roku.

Dezurni Vodoinstalater

Nasa sluzba dezurnog vodoinstalatera je dostupna na teritoriji celog Beograd. Sto podrazumeva sledece opstine i delove grada : Vracar, Rakovica, Dedinje, Senjak, Novi Beograd, Bezanisjka kosa, Pallilula, Ovca, Borca, Kotez, Surcin, Ledine, Konjarnik, Zemun, Vozdovac, Savski Venac, Beograd na vodi, i sve ostale lokacije Beograda

 

 

vodoinstalater-hitne-intervencije

Zamena slavine

 Zamena slavine u slučaju hitne intervencije gde curi slavina ili gde slavina curi na spoju sa zidom je dostupna 24h dnevno! Zamena slavine obuhvata zamenu i popravku slavina svih modela, kao i zamenu česme i zamenu tuš baterije.

detekcija-curenja-vode

Curenje vode

Detetkcija curenja vode u zidu može predstavljati pravu noćnu moru. SOS Majstori zahvaljujući specijalizovanim aparatima poslednje generacije, veoma lako utvrđuju mesto pucanja cevi u zidu i na licu mesta rešavaju vaš problem

odgusenje-kanalizacije-beograd-hitno

Odgušenje kanalizacije

Kontrola kanalizacione instalacije. Kontrola odvoda. Zamena kanalizacionih cevi i elemenata. Odgušenje i čišćenje kanalizacionih cevi. Zamena ili popravka odvoda i odgušenje ili čišćenje odvoda. Uklanjanje blokada u kanalizaciji.

popravka-bojlera-hitne-intervencije

Popravka bojlera

Sve usluge, počev od zamene bojlera, popravki bojlera, čišćenja bojlera, zamena kazana bojlera, dostupne su vam 24h svih sedam dana u nedelji. Naš tim nudi brzo i kvalitetno rešenje kvarova.

Odgušenje kanalizacije

Kvalitetna i brza usluga odgušenja kanalizacije i odvoda podrazumeva: Kontrolu kanalizacione instalacije. Kontrolu odvoda Zamenu kanalizacionih cevi i elemenata. Odgušenje i čišćenje kanalizacionih cevi. Zamenu ili popravku odvoda i odgušenje ili čišćenje odvoda. Uklanjanje blokada u kanalizaciji.

Dežurni Vodoinstalater Beograd

Dežurni Vodoinstalater Beograd je dostupan u svako doba dana i noći NON-STOP! Nekoliko timova vodoinstalatera spremno je da odmah reaguje u slučaju hitne intervencije. Kontaktirajte SOS Majstora, dostupni smo u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti za pravna lica

Naše usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima na teritoriji Beograda i okoline. Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima za održavanje.

24h / 7 dana u nedelji

Na raspolaganju 24 časa
Brzo i efikasno rešavamo sve vaše probleme
Garanciju na naš rad i kvalitet
U najkraćem mogućem roku na Vašoj adresi

Brzo i efikasno

Garantujemo dolazak u najkraćem mogućem roku na teritoriji Beograda. Polazimo od toga da svi hitni radovi moraju da se obave bez odlaganja da bi se zaštitili ljudi i imovina.

Zakažite intervenciju

Jedna od pogodnosti SOS Majstora Beograd je da možete zakazati intervenciju. Budite slobodni da nas pozovete radi zakazivanja intervencije ili kontaktirate putem kontakt formulara.

Naše usluge 24h / 7

 

♦ Vodoinstalater

♦ Električar

♦ Bravar

♦ Klima Servis

Izdvajamo neke od Intervencija SOS MAJSTORA

Kontaktirajte nas

2 + 14 =

Call Now Button